Kayserispor'da Karagümrük hazırlıkları...

Kayserispor yara saracak. Evinde Alanyaspor'a 4-0 mağlup olan Sarı-Kırmızılı takım, Karagümrük FK'nın konuğu olacak. Karagümrük - Kayserispor maçı ne zaman, nerede oynanacak? İlgili haber Kayseri Olay Gazetesi'nin hazırladığı Kayseri haber detayında...

Kayserispor'da Karagümrük hazırlıkları...

Kayserispor, 36. Hafta mücadelesinde Karagümrük ile karşılaşacak.

Kayserispor'da Karagümrük hazırlıkları...Sarı-Kırmızılı takım, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. İlk yarıda evinde 4-2 mağlup olduğu güçlü rakibini mağlup etmenin hesaplarını yapan Kayserispor’da Gökhan Sazdağı’nın cezası sona erdi. Sakatlığı devam eden Lionel Carole dışında eksik oyuncusu bulunmayan Sarı-Kırmızılı takımda, moralleri bozuk, futbolcuların da hırslı olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Kayserispor'da Karagümrük hazırlıkları...Kaptan İlhan Parlak, Karamgürük maçını kazanmak istediklerini ve İstanbul’dan 3 puan ile ayrılarak, yeniden çıkışa geçmek istediklerini dile getirdi.
30 Mayas Salı günü İstanbul’da oynanacak olan Karagümrük – Kayserispor maçı saat 20:00’de başlayacak. Son haftalarda kalesini gole kapatamayan Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör Çağdaş Atan’ın, yeniden Bilal Bayazit’e şans vereceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Kayserispor'da Karagümrük hazırlıkları...