Kayserispor'da hazırlıklar başladı!

Trendyol Süper Lig'in 33. Haftasında Zecorner Kayserispor, deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Kritik karşılaşma için hazırlıklar başladı.

TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

27 puan ile 17. sırada  yer alan Kayserispor deplasmanda oynayacağı maç için hazırlıklarına başladı. Düşme hattında bulunan Kayserispor Cumartesi günü Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak.

Sarı-kırmızılı kulübün açıklamasına göre, teknik direktör Erling Moe yönetimindeki antrenmanda İkas Eyüpspor mücadelesinde ilk 11'de forma giyen futbolcuların yenilenme çalışması yaptı.

Kayserispor'da hazırlıklar başladı!

Diğer futbolcular, ısınma, pas ve dar alanda oyun çalışmalarıyla idmanı tamamlandı. Sarı-kırmızılı ekip, maçın hazırlıklarını yarın sürdürecek.

Alanya Oba Stadı'ndaki Alanyaspor-Kayserispor mücadelesi, 9 Mayıs Cumartesi saat 20.00'de başlayacak.