Kayserispor'da hangi oyuncu sözleşmesini uzatacak?

Kayserispor, önümüzdeki sezonun planlamasını yapıyor. Başkan Ali Çamlı, Ali Karimi ile masaya oturmuş ve 3 yıl sözleşme uzatmıştı. Peki şu an hangi oyuncuyla görüşmeler yapılıyor? Tüm Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da hangi oyuncu sözleşmesini uzatacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da Ali Karimi ile sözleşme uzatılmasının ardından gözler Başkan Ali Çamlı’ya çevrildi.

Sırada hangi futbolcu var? Taraftar hangi oyuncuların sözleşmesinin uzatılmasını istiyor? Kayserispor’da sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Ali Karimi ile masaya oturuldu. Karimi de Sarı-Kırmızılı takımda mutlu olduğunu belirterek, 3 yıl daha Kayserispor’da forma giymek için imzayı attı. Şimdi hangi oyuncuyla görüşmeler yapılıyor? Taraftarı bu sorunun yanıtını büyük bir merakla bekliyor.

Kayserispor'da hangi oyuncu sözleşmesini uzatacak?

Ali Karimi'den sonra sırada hangi oyuncu var?

Yönetim, birçok oyuncuyla görüşürken, ilk olarak Miguel Cardoso ile sözleşme yapılmasının planlandığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı takımda sakat bir şekilde oynayarak takımın başarısı için elinden geleni yapan Cardoso’nun da Kayserispor’da mutlu olduğu, gerekli şartların sağlanması durumunda sözleşmesinde uzatmaya gideceği gelen bilgiler arasında yer aldı. Çağdaş Atan ve Recep Uçar döneminde de takımın en etkili hücum silahı olan Portekizli, uzun bir sakatlık döneminin ardından muhteşem bir performansla dönmüştü.

Herhangi bir aksaklık olmazsa Ali Karimi’den sonra Miguel Cardoso da Kayserispor ile sözleşmesini uzatacak. Portekizlinin sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona eriyor.