Kayserispor'da flaş gelişme! Hoca hastanelik oldu

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan ameliyat oldu. Atan'ın sağlık durumu hakkında Basın Sözcüsü Samet Koç, paylaşım yaptı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserispor'da flaş gelişme! Hoca hastanelik oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan dün bir operasyon geçirdi. Atan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç ile Futbol Direktörü Murat Duman Teknik Direktör Atan’ı hastanede ziyaret etti. Kayserispor resmi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Teknik Direktör Atan’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Yapılan paylaşımda, “Teknik direktörümüz Çağdaş Atan dün başarılı bir operasyon geçirdi. Atan’ı tedavi gördüğü hastanede Basın Sözcümüz Samet Koç ve Futbol Direktörümüz Murat Duman ziyaret etti. Teknik direktörümüze geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.” 

Diğer yandan Süper Lig hazırlıklarını sürdüren Kayserispor, bu ay içerisinde 3 hazırlık maçı oynayacak. Sarı kırmızılıların hazırlık maçı programı belli oldu. Kayserispor ilk hazırlık maçını 19 Temmuz günü İstanbulspor ile oynayacak. İkinci hazırlık maçını 26 Temmuz günü Gençlerbirliği ile oynayacak sarı kırmızılılar 31 Temmuz günü de Konyaspor karşılaşacak. Bu üç hazırlık maçı da Kayseri'de oynanacak.