Kayserispor'da Erol Bedir sesleri

Kayserispor'da Erol Bedir sesleri
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Başkanlığı'na adı geçen ve yönetimi teslim almak için kolları sıvayan Saffet Külahçı'nın kulübün mali yapısı nedeniyle çekimser davranması üzerine başkanlık konusunda ibrenin Erciyesspor Kluübü Başkanı Erol Bedir'e yöneldiği ileri sürüldü.

Annesi yoğun bakımda tedavi altında olan Bedir'in Kayserispor Başkanlığı konusunda götürülen teklife mazeret bildirdiği ancak şehrin önde gelenlerinin ısrarlı talebi karşısında karar aşamasında olduğu gelen haberler arasında. 

Başkan adaylığından çekildiği önesürülen Saffet Külahçı, gazetemize şu açıklamayı yapmıştı:

"Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik, Melikgazi, Kocasinan ve Talas Belediye Başkanlarımızla Cumartesi sabahı yaptığımız toplantıda mali konularda verilen taahhütler var. Bu taahhütlerin yerine gelmesi durumunda bize tevdi edilen görevi üstleniriz. Ancak taahhütler yerine getirilmez ise bizim yol almamız mümkün görünmüyor. Kayserispor'un karşılaştığımız mali durumu hakkında detaylı bilgiyi gerekirse kamuoyu ile de paylaşırız. Pazartesi günü Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik ile bir görüşme daha yapacağız son durumu basın toplantısı ile açıklayacağım." 

Saffet Külahçı'nın Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile istişare edeceği bilinirken görüşmeden nasıl bir sonuç çıkacağı, Bedir'in kararının ne olacağı merak konusu oldu.