Kayserispor'da Çağdaş Atan, nasıl bir uyarıda bulundu?

Kayserispor, Karagümrük FK'ya 2-0 mağlup oldu. Teknik direktör Çağdaş Atan, yenilgi sonrasında neler söyledi? Detaylar, Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde....

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserispor'da Çağdaş Atan, nasıl bir uyarıda bulundu?

Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, 2-0 tamamlanan Karagümrük maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.
Kırmızı kart çıkana kadar çok iyi mücadele ettiklerini, fakat 10 kişi kaldıktan sonra oyun planlarının bozulduğunu söyleyen Atan, “Yaw Ackah kırmızı kart görene kadar oyunun kontrolü tamamen bizim elimizdeydi. Çalıştığımız, vurguladığımız, hafta içi yaptığımız işleri sahada işlediğini gördük. Çok rahat topla oynayıp, rakiple karşı karşıya pozisyon kaçırdıktan sonra, bizim için iyi bir maç geçeceği düşünürken, kırmızı karttan sonra işler tamamen değişti. Üzerine hemen gol yememiz, maalesef oyuncularımızı inanılmaz yordu. Bugün gerçekten geçen haftayı telafi etmek için sahada olduklarını, çok istedikleri bir maçı 10 kişi kaldıktan sonraki mücadelelerinde gösterdiler. İkinci yarı 1 kişi eksik oynamamıza rağmen, hem topa iyi sahip olduk, hem hücumlar gerçekleştirdik. Çok kaliteli bir rakibe karşı, yapabileceğimiz her şeyi yaptık, onlara teşekkür ediyorum” dedi.
Genç çalıştırıcı Yaw Ackah’ın gördüğü kırmızı kartın doğru bir hareket olmadığını belirterek, “Ackah’ın kırmızı kartı bence çok sorumsuzca bir davranıştı. Ligin sonunda, artık oyuncuların hem fiziksel, hem mental olarak yorgun olduğu bir dönemde takım arkadaşlarını 10 kişi bırakması bizim için doğru bir hareket olmadı. Onları devre arasında uyardım, bir daha böyle bir şey olmasın diye. Oyuncularım ikinci yarı inanılmaz mücadele etti.  Teşekkür ediyorum” diye konuştu.