Kayserispor'da borç bırakan eski yöneticilere ağır mesaj

Başkan Gözbaşı, Saffet Sancaklı'nın 'Kulüpler Birliği ve Federasyonlar Yasası' müjdesine bakın ne yorum yaptı.

Kayserispor'da borç bırakan  eski yöneticilere ağır mesaj

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Kulüpler Birliği ve Federasyonlar Yasası’nı Meclis’e getireceklerini anlattığı TBMM kürsüsünden yaptığı konuşmasını retweet ederek, adeta kulübe borç bırakan eski yöneticilere göndermede bulundu.

Gözbaşı, Sancaklı’nın konuşmasından, “sorumluluğu yok ondan sonra başını alıp gidiyor” ve “borçları da bırakıyor” sözlerinin altyazıda yer aldığı ekran görüntülerini de retweetine ekleyerek, “...Sonra da maalesef temizle temizle bitmiyor.” yorumunu yaptı.

Sancaklı’nın spor kulüpleriyle acı gerçeği ortaya koyan konuşmasında, “Bu paralar nasıl harcanmış? Bunların çoğu iş adamı, holding patronu yani parayı yönetmeyi biliyor. Holdingleri de almış başını gidiyor, Allah daha çok versin. Aynı adamlar kulüp yönetiyor, kulüp batıyor. Neden? Holdingde kişisel sorumluluğu var, kendi cebinden harcıyor parayı; kulüplerde yok, istediği gibi harcıyor. ‘Ver 5 milyon euro, ver 10 milyon euro, ver 20 milyon euro.' Sorumluluğu yok, ondan sonra alıp başını gidiyor, borçları da bırakıyor.” ifadeleri dikkat çekiyor.