Kayserispor'da bir ilk daha - Yahyalı'dan bir yıldız daha doğuyor

Kayserispor'da bir yıldız daha doğuyor. Recep Uçar ve Burak Yılmaz'ın vazgeçemediği Mehmet Eray Özbek, Gaziantep FK maçında mükemmel bir oyun sergileyerek, golünü de attı. Eray, ilk kez Galatasaray maçında 11'e çıkmıştı. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri haberinde...

Kayserispor'da bir ilk daha - Yahyalı'dan bir yıldız daha doğuyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da bir ilk daha yaşandı.

Sarı-Kırmızılı takımın 1 puan kazanmasında en büyük etken olan Mehmet Eray Özbek, profesyonel kariyerinin ilk golünü attı. Süper Lig’de ilk kez Galatasaray maçında 11’de başlayan genç yetenek, her geçen hafta performansının üstüne koyarak, başarı çıtasını yükseltiyor. Milli takıma gidenler, takımdan ayrılanlar, sakatlar ve cezalılardan dolayı Kayserispor’da büyük sıkıntı yaşanırken, gençler için de fırsat oluyor. Mehmet Eray Özbek, altyapıdan yetişen Başkan Ali Çamlı’nın ısrarla profesyonel edilmesini istediği Yahyalılı genç yetenek, kendisine güvenenleri gururlandırdı.

Kayserispor'da bir ilk daha - Yahyalı'dan bir yıldız daha doğuyor

Kapalı Kale’nin de büyük desteğini alan Özbek, Gaziantep FK maçının 12. Dakikasında sahneye çıktı ve harika bir gol atarak, klasını konuşturdu. Böylelikle Mehmet Eray Özbek, genç arkadaşları için de rol model olmuş oldu. Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz ve eski teknik direktör Recep Uçar’ın ısrarla oynattığı Özbek, ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağının sözünü verdi.