Kayserispor'da balon fikri! 'Milyonlarca kişiye tanıtılacak'

Kayserispor eski Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz'den dikkat çeken paylaşım. 'Gece gece ilham geldi' diyerek bakın Kayserispor ile ilgili hangi fikri sundu? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserispor'da balon fikri! 'Milyonlarca kişiye tanıtılacak'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor, sezon başından beri mali sıkıntılar, transfer tahtası, hoca değişiklikleri aldığı mağlubiyet ve galibiyetle adından sıkça söz ettiriyor. Son 5 maçta yenilmeyen sarı kırmızı ekip topladığı 35 puanla onuncu sırada yer alıyor. Ligin 28. haftasında Rizespor ile karşılaşacak Kayserispor ekibi hazırlıklarını sürdürüyor. 

Kayserispor eski Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz’ün ise Kayserispor ile ilgili paylaşımları dikkat çekiyor. Kayserispor’a transferi gerçekleştirilen ve çıktığı son maçlarda sergilediği performansla göz dolduran Duckens Nazon’a bonus ödemesi yaptığını açıklayan Tokgöz’den yeni bir paylaşım daha geldi. 

“Gece gece ilham geldi” diyen Tokgöz, sosyal medya hesabından balon fotoğrafları paylaştı. Kulübün reklerini v logosunu taşıyacak bir balon fikri ortaya atan Tokgöz Kayserispor’u milyonlara turiste tanıtılabileceğini savundu. Tokgöz paylaşımında “Kayserispor renklerinde ve logosuyla bir balon çok güzel olmaz mı? Milyonlarca turist öğrensin bizi!! Gece gece ilham geldi.” ifadelerini kullandı.