Bakır: Bu sezon da başarılı olacağımızı umuyoruz

Bakır: Bu sezon da başarılı olacağımızı umuyoruz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeni sezon öncesinde İstikbal Mobilya Kayserispor’da yüzler gülüyor,

Sarı-Kırmızılı kulübün Başkan Yardımcısı Mustafa Bakır, Olay Türk’e konuştu. Yeni sezondan umutlu olduğunu dile getiren Bakır, “Yeni sezon Türk futboluna ve Kayserispor’a hayırlı olsun. İnşallah, kazasız, belasız, centilmence, hayırlı bir sezon olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Geçtiğimiz sezon sakat ve cezalı oyunculardan ötürü büyük sıkıntı çektiklerini belirten Bakır, “Genel kurulu yeni yaptık. Geçmişten alt yapımız var. İnşallah, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıp, başarılı olacağımızı umuyorum. Kısa sürede takımın eksik mevkilerine gereken takviyeler yapılacak ve lig hazırlığına tam kadro gireceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Genç ve dinamik bir kadro oluşturmayı hedeflediklerinin altını çizen Bakır, “Hem tecrübeli, hem de genç oyunculardan kurulu karma bir kadro oluşturacağız, Yeni yönetim kurulumuz ve teknik heyetimiz ile uyum içerisinde çalışarak Kayserispor'u layık olduğu noktalara taşımak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Taraftara da mesaj veren Bakır, “Taraftarımız olmazsa olmazımız. Her zaman onları yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarımız için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuşmasını sonlandırdı.