Kayserispor bağışlamıştı! Temel atıldı...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm projesinin temel atma töreninde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a söz vermişti. Bakan Özhaseki sözünü tuttu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Kayserispor bağışlamıştı! Temel atıldı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm projesinin temel atma töreninde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a söz vermişti.

Bakan Özhaseki yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti: "Sayın Cumurbaşkanım Kayseri sizi hiç yalnız bırakmadı. Şimdi de siz Kayseri'den, Kayserispor'dan özellikle buraya yardım etmesini istiyorsunuz, emriniz olur inşallah en az Galatasaray kadar(250 konut) biz de Kayserispor olarak buraya yardım ederiz efendim. Sizin sözünüzü yere düşürmeyiz."

Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında 9 bin 74 konut ve köy evi, 231 iş yerinin temeli 10 Ağustos Perşembe günü yapılan tören ile atılmıştı.

Kayserispor bağışlamıştı! Temel atıldı...

Bakan Özhaseki sözünü tuttu

Bakan Özhaseki dün Adıyaman'da çeşitli kuruluş ve hayırseverlerin destekleriyle 8 noktada 4 bin 559 konut ve 451 iş yerinin temel atma töreninde konuştu.

Bakan yaptığı konuşamada şu ifadelere yer verdi: "İki hafta önce Cumhurbaşkanımıza söz verdiğimiz üzere Adıyaman Merkez Mara Mahallesi'nde Kayserili hayırseverlerimizin, Kayserispor’umuzun desteğiyle 250 konutun temellerini atıyoruz."

Kayserispor bağışlamıştı! Temel atıldı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Kayserili hayırseverlere ve Kayserispor'a tebrik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman'daki Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma ve Hastane Farklı Seviyeli Kavşağı açılış törenine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden canlı bağlantı ile katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Adıyaman merkez Mara Mahallesi'nde Kayserili hayırseverlerin, Kayserispor'un bağışlarıyla 250 konut için de ilk kazma vuruluyor. Bu eserlerin Adıyaman'a kazandırılmasına vesile olan Türk Hava Yolları'nı, Baykar'ı, Erdemoğlu Holding'i, Kayserispor'u, Lider Kağıtçılık ile Artaş İnşaat ile birlikte tüm kurumlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi."