Kayserispor Adana Demirspor'u bekliyor

Trendyol Süper Lig'in 13'üncü haftası bugün oynanacak 4 karşılaşma ile başlıyor. 13'üncü haftada Kayserispor yarın sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayserispor Adana Demirspor'u bekliyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 13’ncü haftası İstanbulspor Akataş Hatayspor karşılanmasıyla başladı. Bugün ayrıca Gaziantep Futbol Kulübü – MKE Ankaragücü; Tümosan Konyaspor-Kasımpaşa; Galatasaray -Corendon Alanyaspor karşılaşmaları oynanacak. 
Yarın ise 4 karşılaşmanın oynanacağı Trendyol Süper Lig’de Mondihome Kayserispor sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek. Aynı puana sahip iki takımın mücadelesinde Sarı Kırmızılar sahasında yenilmezlik serisini sürdürerek, 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. 50 yıllık rekabette, iki takım 10 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Kayserispor 2 kez kazanırken Adana Demirspor ise 3 kez kazandı. İki kulüp arasındaki 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Kayserispor rakip filleri 10 kez havalanırken,  Adana temsilcisi bu karşılaşmalarda 12 gol buldu. 
Kayserispor - Adana Demirspor arasında oynanacak ve yarın saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetecek. Kadir Sağlam’ın bu maçta yardımcılıklarını Erdem Bayık ile Ogün Kamacı yapacak. Maçın 4. hakemi ise Raşit Yorgancılar… 
Ligin üst sıralarını yakında ilgilendiren bu karşılaşma öncesi Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve Teknik Direktör Recep Uçar, sarı kırmızılı renklere gönül verenlere çağrıda bulunarak, tribünleri doldurmalarını istedi. Taraftar grubu Kapalı Kale’de sosyal medya üzerinden “Büyük Kayserispor Taraftarı Adana Demirspor Maçına Bütün Şehir Kenetleniyoruz” diyerek, Kayserispor’a gönül verenlere çağrısında bulundu. 
İşte 13. Haftanın maç programı: 
Kayserispor Adana Demirspor'u bekliyor