Kayserispor'a mı geliyor?

Kayserispor'da transfer tahtası bugün açılıyor. Başkan dün müjdeyi vermişti. Tahtanın açılıp transfer yasağının kalkması Kayseri gündemindeki yerini korurken transfer haberleri de ardı arkasına gelmeye başladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Kayserispor'a mı geliyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'da transfer tahtası bugün açılıyor. Başkan dün müjdeyi vermişti. Tahtanın açılıp transfer yasağının kalkması Kayseri gündemindeki yerini korurken transfer haberleri de ardı arkasına gelmeye başladı. Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı 12 Eylül Salı günü Kayserispor'un yeni teknik direktörü Recep Uçar'ın imza töreninde müjdeyi verdi. Başkan Çamlı sadece 2 dosyanın kaldığını onları da kapatıp yarın transfer tahtasını açacaklarını söylemişti. Tahta bugün açılıyor mu? Kayserispor'un transfer tahtasını bugün açacağı konusu gündemdeki yerini koruyor.

Başkan Çamlı, göreve geldiklerinde 48 olan dosya sayısının süreç içinde 60'a çıktığını, büyük uğraşlar sonucu bu dosya sayısının bugün itibariyle 2’ye düştüğünü ifade etti. Çamlı, yarından itibaren de transfer yasağının sona ereceğini ifade etti. Kayserispor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Recep Uçar, transfer yasağının kalmasının sevindirici olduğunu ifade ederek, 6-7 bölge için transfer ihtiyacının olduğunu ifade etti. Uçar, sarı kırmızılı oyuncuların kısıtlı kadroya rağmen karakter koyduklarını belirterek, Kayserispor’un başarısı için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.Kayserispor'a mı geliyor?Transfer haberleri art arda geliyor. Kayserispor, 604 günlük transfer yasağının ardından çalışmalarına hız verdi. Önce teknik direktörünü bulan ve Recep Uçar’ı takımın başına getiren Sarı-Kırmızılılar, yeni sezona güçlü bir kadro ile hazırlanmak için çalışmalarını hızlandırdı. Kulüp yönetimi, Julian Jeanvier ve Onurcan Piri'nin ardından ince eleyip sık dokuyor. Transferde hata payını aza indirgemek için çalışmalarını dikkatli bir şekilde sürdüren Kayserispor, Süper Lig tecrübeli, nokta atışı transferler yaparak, takıma güç katmayı planlıyor. Teknik direktör Recep Uçar, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, takımın farklı bölgelerinde transfer ihtiyacı olduğunu vurgulamıştı. Yönetim, bu açıklamayı dikkate alarak hızlı bir şekilde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kayserispor, Daha öncesinde Hatayspor’da forma giyen, ardından da Adana Demirspor’a transfer olan David Akintola ile de prensip anlaşmasına vardı. 27 yaşındaki tecrübeli futbolcunun birkaç gün içinde Kayseri’ye gelerek, çalışmalara katılması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı takım, David Akintola transferi ile hücum hattını güçlendirmeyi ve alternatif oyuncu sayısını çoğaltarak, uzun lig maratonunda sürpriz yaşamamayı hedefliyor. Nijeryalı futbolcu, hızıyla ve teknik kapasitesiyle dikkat çekmişti. İki sezon önce de Kayserispor’un transfer listesinde yer alan Akintola, yakın çevresine büyük bir camiaya gidecek olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını dile getirdiği öğrenildi. Kayserispor'a mı geliyor?Trabzonspor'da forma giyen Dimitris Kourbelis'un da adı Kayserispor'la anılıyor! Korbelius Kayserispor'a mı geliyor?

Kayserispor, Trabzonspor'dan Dimitris Kourbelis'i kiralamak için maaşının yarısını karşılamak koşuluyla Trabzonspor ile anlaşmaya vardığı iddia ediliyor. İşin resmi boyuta taşınması için oyuncunun ikna edilmesinin beklendiği Kayserispor taraftarı arasında çokça konuşulan konular arasında. Resmi açıklamanın ardından Kourbelis'in sarı kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.Kayserispor'a mı geliyor?Kayserispor yönetiminden bugün transfer tahtasının açılması yönünde resmi açıklamayı yapmayı bekleniyor. Başkan Ali Çamlı, dün yapılan imza töreninde sona yaklaştıklarını ve 13 Eylül Çarşamba günü transfer yasağının kaldırılacağının müjdesini vermişti.