Kayserispor'a 'mehdi' geldi

Kayserispor'un transfer tahtası açıldı. Bir transfer daha Kayseri'ye adımını attı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserispor'a 'mehdi' geldi

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor’da yüzler gülmeye başladı. Sezon başına kapalı transfer tahtası ile başlayan sarı kırmızılılar daha sonra transfer tahtasını açmıştı. Sarı kırmızılı ekibin geçtiğimiz günlerde yine transfer tahtası kapanmış ve günlerce gündemden düşmemişti. 

Sevindiren haberi ise önce Büyükşehir Belediye Başkanı açıklamış ve transfer tahtasının açılacağının sözünü vermişti. Beklenen açıklama dün geldi. Kayserispor’un transfer tahtası açıldı. 

Transfer yapılacak isimler ise Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı tarafından açıklanmıştı. Kayserispor’un anlaşma sağladığı isimler ise Kayseri'ye gelmeye başladı. Bu kapsamda Mehdi Bourabia Kayseri’ye geldi. Bourabia, havalimanında karşılandı. 

Kayserispor’un taraftar grubu Kapalı Kale’den yapılan açıklamada, “Profesyonel futbol takımımıza transfer olan Mehdi Bourabia şehrimize dönüştü, camiamıza ve kulübümüze hayırlı olsun.” ifadeleri kullanıldı.
 

Kayserispor'a 'mehdi' geldi