Kayserispor'a kötü haber!

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Kayserispor, sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük maçındaki çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserispor'a kötü haber!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Kayserispor dahil Süper Lig'den 8 kulübü ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'nu Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında 4 Mayıs Cumartesi günü Kayserispor, sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Kayserispor PFDK’ya sevk edildi.

PFDK yapılan yazılı açıklamada Kayserispor için şu ifadelere yer verildi, "Kayserispor Kulübü’nün 04.05.2024 tarihinde oynanan Kayserispor- Fatih Karagümrük Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."