Kayserispor'a bir destek de onlardan

Kayserispor dün akşam evinde Antalyaspor'u ağırladı. Maçı 1-1 berabere biterken Kayserispor'u binlerce taraftar izlemeye geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haber bültenimizde.

Kayserispor'a bir destek de onlardan
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’de mücadele veren Kayserispor, dün sahasında Antalyaspor ile oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı. 

Kayserispor'a bir destekte onlardan

Süper Lig’de oynadığı son 7 maçtan mağlup ayrılan Kayserispor, yeni Teknik Direktörü Burak Yılmaz ile çıktığı maçtan puanla ayrıldı.

Kayserispor'a bir destekte onlardan

Kayserispor’u sahasında başkanlar, başkan adayları, milletvekilleri ve çok sayıda taraftar izledi. Yine Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Kayseri Altı Nokta Körler Derneği üyeleri ve Kayseri Görme Engelliler Spor Kulübü maçı tribünden izledi. Maç boyunca Ülkü Ocakları Asena birimi ve Sosyal Faaliyet birimi engelli misafirler için betimleme yaparak maç anlatımı yaptı. 

Kayserispor'a bir destekte onlardan

Ülkü Ocakları’ndan yapılan açıklamada, “Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı olarak, bugün gerçekleşen Kayserispor-Antalyaspor müsabakasını şehir stadyumumuzda, Kayserispor sevdalısı Kayseri Altı Nokta Körler Derneği üyeleri ve Kayseri Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları ile birlikte izledik. Maç boyunca Asena birimimiz ve Sosyal Faaliyet birimimiz görme engelli misafirlerimize betimleme yaparak maç anlatımı yaptılar.” ifadeleri kullanıldı.

Kayserispor'a bir destekte onlardanKayserispor'a bir destekte onlardan