Kayseripark'ın kaçak inşaatında beton kestiler

Kaçak inşaatı yasal olarak durdurulmasına rağmen devam eden Kayseri Park AVM'de şok gelişme. Bodrum ve zemin kat arasında beton kesildiği ortaya çıktı.

Kayseripark'ın kaçak  inşaatında beton kestiler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Park AVM’de tadilat ruhsatı olmaksızın kaçak olarak inşa edildiği için Melikgazi Belediyesi tarafından durdurulan kafeterya inşaatları kaçak olarak yapılmaya devam ediyor.

Bodrum katta kolonlara yanlamasına döşenen çelik konstrüksiyonların AVM’nin taşıyıcı kolonlarına zarar verdiği, olası büyük bir depremde çekiç etkisi, kısa kolon etkisi gibi etkilerle kolonların kırılmasına neden olabileceği iddialarının yanısıra AVM’de beton kesme işlemi yapılacağı da iddia ediliyordu.

Haber merkezimize ulaşan görüntülere göre AVM’nin Mustafa Şimşek Caddesi’ne bakan sağır cephesine sundurma ile yapılacak kafeteryaların bodrum katla bağlantısını kurmak için beton kesme işlemi de yapıldı.

Tadlat ruhsatı olmaksızın kaçak olarak yapılan bu işlemlerin AVM’ye zarar verip veremeyeceği merak konusu oldu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait olan AVM’de yapılan kaçak inşaatı Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin yargıya taşıyacağını duyurmuştu.

Şahin’in Büyükşehir ve Melikgazi Belediyesi yetkilileri ile Vakıflar Bölge Müdürlüğü yetkilileri hakkında da suç duyurusunda bulunması bekleniyor.

Kayseripark'ın kaçak  inşaatında beton kestilerKayseripark'ın kaçak  inşaatında beton kestiler