Kayserililere müjde! Yeni Sanayi Sitesi için çalışmalar başladı
Kayseri'de ilçelerin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda yeni sanayi sitesi yapılacağının müjdesi duyurulurken, bu kez alanda çalışmaların başladığı öğrenildi.
Kayseri’nin kırsal ilçelerinden olan Yahyalı’da yeni sanayi sitesi projesi çalışmalarında sona gelindi. Geçtiğimiz aylarda yapılan toplantının ardından üye kayıtları için son tarihin 30 Haziran olduğu açıklanmıştı. Bu kez ise proje alanında çalışmaların başladığı belirlendi.
Kayseri’ye yeni sanayi sitesi geliyor
Geçtiğimiz aylarda Yahyalı’da Yeni Sanayi Sitesi Projesi’nin planlama süreci, altyapı çalışmaları ve uygulama aşamaları hakkında detaylı bilgilendirme toplantısı yapıldı. Ardından ise Yeni Sanayi Sitesi üye kayıtları için son tarihin 30 Haziran olduğu sayılı dükkanların kaldığı açıklanarak sanayicilere uyarı yapılmıştı.
Çalışmalar başladı
Şimdilerde ise Yahyalı Sanayi Sitesi Kooperatifi Proje koordinatörü Ziya Filik çalışmaların başladığını duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Filik, “İlçemize kazandıracağımız Yeni Sanayi Sitesi projesi alanında bulunan ve ilçemizi besleyen ana hattın proje sahasından çıkartılması kapsamında Kayseri ve Civarı Elektrik AŞ (KCETAŞ)'ın yüklenici firması işbaşı yapmıştır” ifadelerini kullandı.
Teşekkürlerini sıraladı
Diğer yandan Milletvekili ve Belediye Başkanı’na teşekkür eden Ziya Filik, “İş başı yapan firmaya kolaylıklar diler. Katkılarından dolayı Kayseri Milletvekilimiz Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanımız Sayın Esat Öztürk teşekkür ederiz. Sanayi esnafımıza ve kooperatif ortaklarına hayırlı uğurlu olsun” diyerek paylaşımını sonlandırdı.

