Kayserililer dikkat! Hayvanat Bahçesi Kurban Bayramı'nda ücretsiz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri halkını Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesine davet etti...Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserililer dikkat! Hayvanat Bahçesi Kurban Bayramı'nda ücretsiz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Başkan Büyükkılıç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: 'Bayramın 2, 3 ve 4’üncü günlerinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nde bulunan hayvan dostlarımızı ücretsiz bir şekilde ziyaret etmeye ne dersiniz.. Yavrularımızı ve siz değerli hemşehrilerimizi hayvanat bahçemize bekliyoruz.' ifadelerine yer verdi.

 

Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde yer alan Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, 153 türde yaklaşık bin 600 hayvana ev sahipliği yapıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, vatandaşlardan yoğun ilgi gören Hayvanat Bahçesi’nin bayramın 1’inci günü kapalı olacağını ifade ederek, 2’nci, 3’üncü ve 4’üncü günlerine denk gelen 29, 30 Haziran ve 1 Temmuz günlerinde ise Kurban Bayramı dolayısıyla ücretsiz olacağı müjdesini verdi.

Başkan Büyükkılıç, Hayvanat Bahçesi’nin, Kurban Bayramı’nda da ziyaretçilerini beklediğini belirterek, 3 gün boyunca ziyaretçilerin, Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hayvanat Bahçesi’ni doya doya gezebileceğini duyurdu.

Gerekli aşı uygulamaları ve hayvan sağlığı ile ilgili veteriner hekimler tarafından koruyucu uygulamalar yapılan Hayvanat Bahçesi, 10.00-19.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.