Kayserili Yargıtay Başkan Vekili'nden Büyüksimitçi'ye ziyaret

KAYSO Başkanlığı'na yeniden seçilerek güven tazeleyen Mehmet Büyüksimitçi, tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanlık seçimlerinde Mehmet Büyüksimitçi, yeniden seçilerek güven tazeledi. Başkan Büyüksimitçi, seçimlerin ardından tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye başladı.

Kayserili Yargıtay Başkan Vekili'nden Büyüksimitçi'ye ziyaret

TÜMSİAD ve Beşir Derneği’nden ziyaret

Başkan Mehmet Büyüksimitçi, geçtiğimiz günlerde TÜMSİAD Kayseri Şube Başkanı İsmail Dursun ile yönetim kurulu üyelerini ve Beşir Derneği Başkanı Doç. Dr. Kağan Kamaşak’ı odada ağırladı.

Kayserili Yargıtay Başkan Vekili'nden Büyüksimitçi'ye ziyaret

Yargıtay 1. Başkan Vekili Albayrak’tan tebrik

Yoğun geçen ziyaret programı kapsamında Büyüksimitçi, bugün de Kayserili Yargıtay 1. Başkan Vekili Adem Albayrak’ı misafir etti. Odanın sosyal medya hesaplarından ziyarete ilişkin kareler paylaşılırken şu ifadelere yer verildi: “Yargıtay 1. Başkan Vekili Sn. Adem Albayrak, Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Büyüksimitçi ve Yönetim Kurulu Üyelerimize yeni görev dönemi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini iletti. Sn. Adem Albayrak’a nazik ziyareti ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”