Kayserili vekillerden o askere ziyaret

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Hulusi Akar, Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı ve Sayın Bayar Özsoy Ankara GATA Hastanesinde yatmakta olan Kayserili P. Tğm. Ahmet Koç'u ziyaret ettiler. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Kayserili vekillerden o askere ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekilleri; Hulusi Akar, Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı ve Sayın Bayar Özsoy Ankara GATA Hastanesinde yatmakta olan Kayserili P. Tğm. Ahmet Koç’u ziyaret ettiler.

Kayserili vekillerden o askere ziyaret

Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerimizin şehit düştüğü hain saldırı sonucu yaralanan ve tedavisine Ankara GATA Hastanesinde devam edilen Kayserili Piyade Teğmen Ahmet Koç'u AK Parti Kayseri Milletvekilleri ziyaret etti. Geçmiş olsun ziyaretini Vekil Özsoy X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Kayserili vekillerden o askere ziyaret

Özsoy açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 9 Kahraman Askerimizin şehit düştüğü kalleş saldırıda yaralanan  Hemşehrimiz P. Tğm. Ahmet Koç’u  Ankara GATA Hastanesinde ziyaret ederek, Başhekimimizden Yaralı Askerlerimiz hakkında bilgiler aldık. Birkez daha Şehit düşen evlatlarımıza Cenab-ı Allah’tan Rahmet, yaralanan Kahraman Askerlerimize acil şifalar diliyorum."