Kayserili vekil iktidarı göreve davet etti!

Kayseri Veteriner Hekimler Odası'na bağlı veteriner hekimler dün (21 Ağustos) Ankara'da bir hayvan sahibi tarafından meslektaşlarına yönelik uygulanan şiddete tepki göstermek için 1 günlüğüne kliniklerini kapattı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Kayserili vekil iktidarı göreve davet etti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Veteriner Hekimler Odası'na bağlı veteriner hekimler dün (21 Ağustos) Ankara'da bir hayvan sahibi tarafından meslektaşlarına yönelik uygulanan şiddete tepki göstermek için 1 günlüğüne kliniklerini kapattı. Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi ve 81 ili temsil eden 56 Veteriner Hekim Odası’nın yöneticileri ve üyeleriyle birlikte eş zamanlı olarak, bütün ülkede eyleme gitti ve ortak basın açıklaması yayımladı. 

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan da Veteriner Hekimlere destek açıklaması yaptı ve konuya ilişkin iktidarı göreve davet etti.

Arıkan yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Ülkemizde tarım ve hayvancılık sektörlerinde stratejik öneme sahip veteriner hekimlerimizin, sağlık alanında çalışıyor olmalarına rağmen, hakları ve sorunları göz ardı ediliyor. Çözüm yolunda her zaman yanlarındayız. Bu vesileyle iktidarı göreve çağırıyoruz! Veteriner Hekime şiddete hayır"

Kayserili vekil iktidarı göreve davet etti!