Kayserili ünlü şeften dikkat çeken İsrail boykotu

Kayseri'nin önde gelen mekanlarından Sinan Chef, İsrail'e destek veren markalara karşı boykot başlattı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserili ünlü şeften dikkat çeken İsrail boykotu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hamas’ın 7 Ekim’deki saldırılarını öne sürerek Gazze’de taş üstünde taş bırakmayan İsrail’e tepkiler artarak devam ederken, İsrail bağlantılı olduğu belirtilen ürünlere karşı başlatılan boykot da genişliyor. Kayseri’nin ünlü mekanlarından Sinan Chef’te bu boykota dikkat çeken bir uygulama ile katıldı. İsrail ile bağlantılı olduğunu belirttiği içeceklere mönüsünde yer vermeyeceğini belirten Sinan Yavuz, “Üzgünüz, üzgünüz, üzgünüz… İnsanlık suçu işleniyor. Savaşlarında bir medeniyete vardır. Çünkü mazlumlar öldürüldüğü için bunlara göz yummayınız. Biz bu insanlık suçu işleyen ülkelerin gıdalarını iş yerlerimizde bulundurmayacağız. Bugünden itibaren depolarımda dolu olduğu halde bu ürünleri iptal ediyoruz. Ayranımız var, şalgamımız var.” 
Yavuz, içecek konusunda Kayserili bir firmanın ürünlerini müşterilerine sunacaklarını belirterek, “İnsanlık suçuna karşıyız. Zalimlere karşıyız. Çocukların öldürmesine karşıyız…”