Kayserili ünlü oyuncu dünyaevine girdi

Kayserili başarılı oyuncu Murat Ünalmış, hayatını Nutiye Akar ile birleştirdi. Çift, sade bir törenle dünya evine girdi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserili ünlü oyuncu dünyaevine girdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yer Gök Aşk, Bir Zamanlar Çukurova, Sevda Kuşun Kanadında, Kurşun Yarası, Deli Gönül, Şöhret ve son olarak Gülcemal dizisinde rol alan başarılı oyuncu Murat Ünalmış evlendi. Ünalmış, hayatını Nutiye Akar ile birleştirdi. Kayserili ünlü oyuncu dünyaevine girdiGazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Murat Ünalmış üç yıldır gözlerden uzak aşk yaşadığı Bulgar kökenli Albena İlieva (Nutiye Akar) ile dünyaevine girdi. Yaklaşık üç yıldır birliktelik yaşayan çiftin nikah şahitleri menajeri Abdullah Bulut, yakın arkadaşları Zafer Dülger ve Suat Keskin oldu. İstanbul’da gerçekleşen düğünde mutluluğa “evet” diyen çifti aile yakınları ve dostları yalnız bırakmadı.Kayserili ünlü oyuncu dünyaevine girdiMurat Ünalmış kimdir?
Ünalmış, 23 Nisan 1981 yılında Kayseri’de doğdu. Çocukluk dönemini Kayseri’de geçiren Ünalmış, ortaokul döneminde İstanbul’a yerleşti. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nde basketbol oynayan Ünalmış, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur ve oyunculuk eğitimi almıştır.