Kayserili ünlü komedyenden güldüren 'şampiyonluk' yorumu

Galatasaray'ı evinde mağlup ederek şampiyonluk yarışını son haftaya taşıyan Fenerbahçe çok konuşulan bir galibiyete ulaşırken, astrologlardan da yorumlar gecikmedi. Kimin şampiyon olacağı bugün oynanacak maçlar sonunda belli olurken Kayserili ünlü komedyenin şampiyonluk yorumu sosyal medyada gündem oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserili ünlü komedyenden güldüren 'şampiyonluk' yorumu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig bugün oynanacak 38. hafta maçlarıyla son bulacak. Son maçların ardından ise şampiyon belli olacak. Ligin 37. haftasında ezeli rakibini Galatasaray’ı yenerek şampiyonluk düğümü son hafta kaldı. Zirve yarışında puan farkı 3’e inerken şampiyonluk son haftaya kaldı. 

Olasılıklar ise şöyle, Fenerbahçe’nin şampiyon olabilmesi için Galatasaray’ın Konya deplasmanında yenilmesi, Fenerbahçe’nin ise İstanbulspor’u mağlup etmesi gerekiyor. Galatasaray’ı şampiyon olabilmesi için ise Konyaspor’u yenmesi yetiyor. 

Ligin başladığı ilk günden beri ise astrologlar tahminlerini sıralıyor. Sporseverler de bu tahminleri merak ediyor. Kimi astrologların tahminleri tutarken kiminin ki ise tam aksi oluyor. Astrologların tahminleri sosyal medyada çok konuşulurken Kayserili ünlü komedyen ise olaya esprili bir dille yaklaştı. 

‘Son 1 haftadır astrologlar’

Kayserili komedyen Tahsin Hasoğlu, kritik maçlar öncesi güldüren bir paylaşım yaptı. Hasoğlu paylaşımında, “Kartlarım Galatasaray’ın kazanacağını ama Konyaspor’un da galip geleceğini söylüyor. Ayrıca Fenerbahçe fark atacak. Şampiyonlar ligi kupasında önümüzdeki yıl Kayserispor alacak. Kayseri-Antep final oynuyor kupa Kayserispor’un oluyor. Bu bilgilet 57 bin TL. Astroloji bilimdir. Saygı duymanızı istiyorum kartlarım bu parayı ödemeyeceğini söylüyor.” dedi. 

Hasoğlu'nun bu videosu kısa sürede binlerce tıklanma aldı.