Kayserili şirketteki toplu iş sözleşme toplantıları sonuçlandı

Kayseri'nin köklü geçmişe sahip olan şirketlerinde Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş., Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden 'Toplu İş Sözleşme Görüşmeleri' hakkında özel bir durum açıklamasında bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili şirketteki toplu iş sözleşme toplantıları sonuçlandı

1995 yılında Borsa’ya açılan ve köklü bir geçmişi Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden ‘Toplu İş Sözleşme Görüşmeleri’ hakkında özel durum açıklamasında bulundu.

“ERBOS” koduyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem gören Kayserili şirket Erbosan 31.12.2023 tarihinde sona eren toplu iş sözleşmesinin yenilenmesi amacıyla Öz Çelik-İş Sendikası arasında görüşmelerin uzlaşma sağlanarak 3 yıllık anlaşma imzalandığını açıkladı.

Kayserili şirketteki toplu iş sözleşme toplantıları sonuçlandı

Şirket KAP üzerinden konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verildi; “31.12.2023 Tarihinde sona eren toplu iş sözleşmesinin yenilenmesi amacıyla Şirketimiz ile Öz Çelik-İş Sendikası arasında Anbar Mahallesi 895. Sokak N9 KAYSERİ adresinde görüşmelere başlanmış ve uzlaşma sağlanarak 17.02.2024 tarihi itibariyle 31.12.2026 tarihine kadar 3 yıllık anlaşma imzalanmıştır.”

Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklama için TIKLAYINIZ