Kayserili şirketin beklediği rapor açıklandı!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Rainbow Polikarbonat Sanayi Ticaret A.Ş.'nin Karpuzsekisi Mahallesi'nde kuracağı GES Projesi ile ilgili ÇED raporu açıklandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili şirketin beklediği rapor açıklandı!

Borsa İstanbul’da “RNPOL” koduyla Ana Pazar’da işlem gören Rainbow Polikarbonat'ın GES projesi ile ilgili 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir' kararı verildi.

Kayserili şirketin GES Projesi'nin ÇED raporu açıklandı

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Kayseri İli Hacılar, İlçesi Karpuzsekisi Mahallesi 4598 Ada 2 Parsel mevkiindeki Rainbow Polikarbonat San. Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Güneş Enerji Santrali (1.30240 MWm / 1.2 MWe-1.62 HA) projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan PTD Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği'nin 17. maddesi gereğince Güneş Enerji Santrali (1.30240 MWm / 1.2 MWe-1.62 HA) Projesi’ne Valiliğimizce 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir' kararı verilmiştir."

Kayserili şirketin GES Projesi'nin ÇED raporu açıklandı