Kayserili şirket milyon Euro'luk iş anlaşması imzaladı

Kayserili şirket 2024 yılı için iş anlamlaşması imzaladığını Kamu Aydınlatma Platformu üzerinden özel durum açıklaması ile duyurdu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili şirket milyon Euro'luk iş anlaşması imzaladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Rainbow Polikarbonat Sanayi Ticaret A.Ş. yeni bir iş ilişkisi kurduğunu açıkladı. Borsa İstanbul Ana Pazar'da işlem gören Kayserili şirket Kamu Aydınlatma Platformu üzerinden yaptığı açıklama ile 2024 yılı için  2.500.000 Euro (75.000.000 TL lik ) satış anlaşması imzalandığını açıkladı.

Rainbow Polikarbonat Sanayi Ticaret A.Ş. KAP üzerinden yaptığı özel durum açıklaması şu şekilde; "Mevcut müşterilerimizden Bravo İnternatıonal CZ SRO (Çekya)  ve SC Bravo Internatıonal RO SRL (Romanya)  firmasının , Almanyadaki faaliyetlerini yürütmekte olan Bravo Europa GMBH (Almanya) da dahil olmak üzere  2024 yılı Ocak ayından başlamak üzere 2024 yılı için  2.500.000 Euro (75.000.000 TL lik ) satış anlaşması imzalanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."