Kayserili sanatçının Kur'an okuduğu video, sosyal medyada viral oldu!

2019 yılında 'Çok Sevdim Yalan Oldu' adlı parçasıyla müzik piyasalarında fırtına gibi esen Kayserili sanatçının Kur'an okuduğu video sosyal medya da viral oldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserili sanatçının Kur'an okuduğu video, sosyal medyada viral oldu!

2019 yılında sinema oyuncusu İrem Sak tarafından "Çok Sevdim Yalan Oldu" adlı parçayı söylediği videonun paylaşılmasıyla bir anda ünlenerek ülkenin gündeminde yer alan Kayserili sanatçı Fatih Bulut Kur'an okudu.

Geçtiğimiz günlerde Kayserili sanatçı Bulut’un okuduğu Bakara suresinin son iki ayeti olan Amenerrasulü duasını facebook sosyal medya sitesinde paylaşıldı. Takipçiler tarafından yoğun ilgi görerek kısa sürede sosyal medya da viral olan videoya çok sayıda destek mesajında geldi.

538 kez paylaşım alan video sosyal medyada viral olurken 500’den fazla kişiden de sanatçıya destek yorumları geldi. O destek yorumlarından bazıları ise şu şekilde; “İşte örneği para ile imanın kimde olduğunu bilemezsin...”, “aynen öyle hiç beklemezdim.... Allah bizleri zan dan korusun.. rabbim bı karşılaşıp helalleşmek isterim.... Ağzına sağlık...”, “yeminle adamın kralısın Amenerrasulü suresini ezbere. Okumak her sanatçının harcı değil sübhanallah .”, “Allah hidayet nasip etsin. İnşallah müzik ortamını bırakıp bu yolda ilerlersin”, “Aallahına gurban fatih seviydum seni ama bundan sonrada daha çok seviyom dillerine saglık Allah kabul etsin inşaallah.” , “Bunun gibi sanatçıyım diyenler ihlas suresini okuyamaz helal olsun maşallah Allah daim eylesininşallah”, “Hiç beklemediğim bir şey.. Allah razı olsun.. Agzına gönlüne yüreğine saglık”…

Diğer yandan Kayserili sanatçı Bulut, ses sanatçısı Azer Bülbül olarak bilinen 2012 yılında hayatının kaybeden Subutay Kesgin'in kabrini ziyaret ederek Fatiha süresini okumuş ziyaretten video paylaşımında bulunmuştu.