Kayserili öğretmen aldığı ödülü Gazze'ye bağışladı

Kayseri Besime Özderici Ortaokulu öğretmenlerinden Matematik öğretmeni Selçuk Tütak kendisine layık görülen Üstün Başarı Ödülü'nü Filistin'e ulaştırılmak üzere Melikgazi Müftülüğüne teslim etti. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Kayserili öğretmen aldığı ödülü Gazze'ye bağışladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Besime Özderici Ortaokulu öğretmenlerinden Matematik öğretmeni Selçuk Tütak kendisine layık görülen Üstün Başarı Ödülü’nü Filistin’e ulaştırılmak üzere Melikgazi Müftülüğüne teslim etti.

İsrail'in Filistine uyguladığı zulme tepkisini göstermek ve Gazze halkına destek olmak amacıyla aldığı ödülü Diyanet İşleri Başkanlığı Melikgazi İlçe Müftülüğü’ne teslim eden Tütak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Mesleğimde gösterdiğim başarılardan ötürü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bana verilen maaşı Gazze’de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmamak amacıyla mazlumlara ulaştırmaları için Melikgazi Müftüsü Dr. Emrah Kandemir’e teslim ediyorum." dedi.

Melikgazi Müftüsü Emrah Kandemir, "Her geçen gün duyarlı Anadolu insanımızın mazlumlara kol kanat germek için gösterdiği çaba yüreklere dokunuyor, insanlığın içindeki umudu yeşertiyor. Bu yardımseverlerden biri de Besime Özderici Ortaokulu Öğretmenlerinden Selçuk Tütak Hocamız. O da kendisine öğretmenlik mesleğinde göstermiş olduğu başarılardan dolayı layık görülen Üstün Başarı Ödülü’nü Filistin’e ulaştırılmak üzere bize iletti." dedi.

Melikgazi Müftüsü Emrah Kandemir Selçuk Tütak’a bu örnek ve ince davranışından dolayı teşekkür etti, kendisine hediye takdiminde bulundu.