Kayserili o ünlü markanın ismini artık Orva Mağazacılık kullanacak!

Borsa İstanbul'da işlem gören Birlik Mensucat, Türkiye'nin bilinen ev tekstili markalarından SOLEY'in kullanım hakkı için Orva Mağazacılık ile 4 yıllık lisans sözleşmesi imzaladığını duyurdu.

Türk tekstil sektörünün köklü firmalarından Birlik Mensucat, bünyesinde bulunan ünlü ev tekstili markası SOLEY için ticari adım attı. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden yaptığı resmi açıklamayla markanın kullanım hakkını başka bir firmaya devrettiğini kamuoyuna bildirdi. 

Kayserili o ünlü markanın ismini artık Orva Mağazacılık kullanacak!

Orva Mağazacılık tek yetkili oldu

İmzalanan anlaşmaya göre Birlik Mensucat ile Orva Mağazacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi el sıkıştı. 15 Eylül 2026 tarihi itibarıyla resmiyet kazanan sözleşme kapsamında, SOLEY markasının tüm kullanım hakları münhasır yani tek yetkili şekilde Orva Mağazacılık’a verildi. 

Sözleşme süresi 8 yıla kadar uzayabilecek

Yapılan lisans ve iş birliği sözleşmesi ilk etapta 4 yıllık bir süreyi kapsıyor. Anlaşma şartlarına göre bu 4 yıllık dönemin sonunda Orva Mağazacılık talep ederse sözleşme otomatik olarak 4 yıl daha uzatılabilecek. 

Şirketin KAP açıklaması için TIKLAYINIZ