Kayserili o isim tarihi anlara tanıklık etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 yıl aradan sonra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'ne iade-i ziyarette bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili o isim tarihi anlara tanıklık etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 yıl aradan sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'ne iade-i ziyarette bulundu. Yıllar sonra gerçekleşen bu tarihi ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kayserili AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş eşlik etti.

Kayserili o isim tarihi anlara tanıklık etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en son 18 yıl önce Başbakanlığı döneminde, CHP Genel Merkezi'nin yeni binasının açılışı sebebiyle dönemin Genel Başkanı Deniz Baykal'ı ziyaret etmişti. Cumhubaşkanı Erdoğan bu seferki ziyaretini, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le iade-i ziyarette bulunmak  için gerçekleştirdi.

Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın bu ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden isimlerden olması dikkatlerden kaçmadı. AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş, 2 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Genel Merkezi'nde Özgür Özel'i kabul ettiği ziyarette de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında yer almıştı.

Kayserili o isim tarihi anlara tanıklık etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Merkezi'ne geldiğinde Genel Başkan Özgür Özel tarafından karşılandı. Erdoğan'a bu ziyarette Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş eşlik ederken, Özel’in yanında ise CHP İstanbul Milletvekili ve eski büyükelçi Namık Tan hazır bulundu.