Kayserili Müdür Kayseri'ye veda etti

Geçtiğimiz günlerde Ankara'ya atanan il müdürü Kayseri'ye veda etti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserili Müdür Kayseri'ye veda etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

6 yıl önce Konya’dan Kayseri’ye atanan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cüneyd Özdemir, geçtiğimiz günlerde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Ankara’ya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atanmıştı. 
Özdemir, göreve başlamak üzere bugün Kayseri’den ayrıldı. Özdemir Kayseri’den ayrılırken bir de veda mesajı yayımladı. Mesajında, “6 yıl önce Mevlana şehri Konya'dan gelip, hocası Seyyid Burhaneddin  Hazretleri'nin şehri olan memleketim Kayseri de başladığım çalışmalarıma dün itibariyle nokta koyduk. Bu süre zarfında Bakanlığımız hizmet modellerini arz odaklı tüm vatandaşlarımıza sunmak için 7/24 esasıyla tüm mesai arkadaşlarımızla çalıştık. Bu çalışmalarda desteklerini her an hissettiğim omuz omuza çalışmaktan gurur duyduğum tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. #HuzurunŞehriKayseri mize hizmet etme onurunu yaşattığı için Rabbime sonsuz şükrediyorum. Erciyes şehri, Makarr-ı Ulema şehri Kayseri hoş kal her daim selam ve dua ile…” dedi.