Kayserili isim Türkiye gündeminin zirvesine oturdu

Söylemleriyle sık sık Türkiye'de gündemini meşgul eden Kayserili Gazeteci Hacı Yakışıklı, bir kez daha Türkiye gündemine oturdu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserili isim Türkiye  gündeminin zirvesine oturdu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de dünyaya gelen Gazeteci Hacı Yakışıklı, katıldığı televizyon programlarında yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme geliyor. Kayserili Gazeteci Hacı Yakışıklı son olarak TV 100 televizyonunda katıldığı program nedeniyle X sosyal medya hesabında TT oldu. Yakışıklı’nın TT olma nedeni ise katıldığı programda, "askeri güvenlik" alanında yaptığı konuşmalar nedeniyle Türkiye gündeminin zirvesine oturdu. Yakışıklı harita üzerinde Türkiye’nin sınır ötesi operasyonları ile ilgili görüşlerini açıklarken, “Kara harekatı gibi ordu yan yana dizilip de böyle böyle gitmeyecek. Ama üs bölgelerimiz genişleyerek, 60 km’ye Türkiye inecek ve bu gölge tahkim olacak dedi. 

Hacı Yakışıklı Kimdir?

1981 yılında Kayseri’de doğdu. İlkokulu İzmir, Mersin ve Kayseri’de tamamladı. Erciyes Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur.

Anadolu Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünü de tamamlamıştır. 2003 yılından bu yana Yeni Akit Gazetesi’nde çeşitli birimlerde görev yapan Yakışıklı, son dönemde TV 100 kadrosunda yer alıyor.