Kayserili isim Almanya'da büyülüyor
Kayseri'nin Tomarza ilçesinden Muhammet Haktan Benli, görevlendirme ile gittiği Almanya'da vatandaşları büyülüyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haberimizde.
Kayseri’nin Tomarza ilçesinden olan ve bir süre önce görevlendirme ile Almanya’ya giden Muhammet Haktan Benli, gönülleri mest ediyor.
Sesiyle büyük beğeni topluyor
Almanya’nın Cadolzburg şehrinde Kur’an-ı Kerim tilaveti yapan Benli, adeta sesiyle büyülüyor. Almanya’daki grubetçilerin büyük takdirini kazanan Muhammet Haktan Benli, okuduğu Kur’an-ı Kerim ile birlik ve beraberlik duygularını pekiştiriyor.
‘Tomarza’nın gururu’ olarak gösteriliyor
‘Tomarza’nın gururu’ olarak gösterilen Benli, güzel sesi ve samimi duruşuyla, gurbetteki vatandaşların kalplerinde ayrı bir yer edinirken, hemşehrileri tarafından da övgülü sözlerle bahsediliyor.