Kayserili iş adamı Mısır'a mı taşınıyor?

Kayserili İş adamı Ahmet Köseoğlu, Mısır'a yatırım yapıyor.

Kayserili iş adamı Mısır'a mı taşınıyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Temaslarda bulunmak ve ikili görüşmeler yapmak üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yönetimi ve beraberlerindeki heyet Mısır’ın başkenti Kahire’ye gitti. Heyette TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra TOBB Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mehmet Büyüksimitci de yer aldı. TOBB'un Mısır ziyaretinde Kumtel’in sahibi Kayserili iş insanı Ahmet Köseoğlu’nun ülkeye yatırım yapmak için kolları sıvadığı ortaya çıktı. 
HİSARCIKLIOĞLU TEBRİK ETTİ
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Büyüksimirci, Kayserili Köseoğlu ile Mısır’da bir araya geldi. Hisarcıklıoğlu, “Kayseri’nin öne çıkan markalarından olan Kumtel’in Mısır’da yatırım yapacak olmasından büyük mutluluk duydum. Ahmet Köseoğlu’nu ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.
KAYSERİ SANAYİ ODASI YÖNETİMİ: BAŞARILAR DİLİYORUZ
Sanayi Odasından yapılan açıklamada ise “Başkanımız Mehmet Büyüksimitci, TOBB Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Kayseri’nin öne çıkan markalarından Kumtel’in sahibi Ahmet Köseoğlu ile Kahire'de bir araya geldi. Mısır’da yatırım yapmayı planlayan Kumtel ailesini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.