Kayserili işadamı Beşiktaş başkanlığına aday mı?

Aslen Kayserili olan Beşiktaş'ın eski asbaşkanı Serhan Çetinsaya'nın, Beşiktaş başkanlığı için yeniden aday olup olmayacağı merak edilirken Çetinsaya'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserili işadamı Beşiktaş başkanlığına aday mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili işadamı Serhan Çetinsaya geçtiğimiz aylarda Beşiktaş Kulüp asbaşkanlığı görevinden istifa etmişti. İstifa gerekçesi olarak Sergio Ramos transferi nedeniyle Başkan Ahmet Nur Çebi ile ters düştüğü ve bu sebeple ayrılık kararı aldığı öne sürülmüştü.  

İstifanın ardından eski asbaşkan Çetinsaya’nın Beşiktaş Kulübü başkanlığı için aday olup olmayacağı ise merak konusuydu. 

Beşiktaş’ta 3 Aralık da yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Kongre öncesi Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi Serhan Çetinsaya’dan açıklama geldi.

‘Yeni yüzlere ihtiyaç var’
Çetinsaya açıklamasında, Beşiktaş’ın yeni yüzlere ihtiyacı olduğunu söylerken, “Başkan adaylığı için değer verdiğim kişilerden, camiamızdan ve kulübümüzü takip eden basın mensuplarından sorular geliyor. Beşiktaş başkanlığa layık görülmek bile büyük bir gurur ancak bu dönem için böyle bir planım olmadığını belirtmek istiyorum. Aslında Beşiktaş’ın bir hava değişimine, daha yeni yüzlere ve gençleşmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. İnşallah Beşiktaşımızı hak ettiği seviyeye taşıyacak bir isim olur. Sonuç ne olursa olsun, unvan gözetmeksizin kulübümüze maddi manevi desteğim devam edecektir.” dedi.

 

Yeni isim belli doldu
Diğer yandan Çetinsaya’dan boşalan asbaşkanlık koltuğuna Ali Bayrak oturdu.