Kayserili iş insanı yaptı…

Kayserili iş insanı Tufan Zor Kayseri'de bulunan köy okullarına yaptığı hizmetler ile kendinden söz ettiriyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bültenimizde... 

Kayserili iş insanı yaptı…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tufan Zor köy okullarına yaptığı hizmetler ile takdirleri üzerine topluyor. 2022 senesinde başlattığı hizmet seferberliği ile 8 ayda 16 ayrı okula dokunduklarını ifade eden Zor yayımladığı metinde:

"Eğitim için ne yapabilirim en çok kimin neye ihtiyacı var sorusunu kendime uzun zamandır soruyordum, eşimle konuşurken köy okullarının daha çok ihtiyacı olduğunu fark ettik ve harekete geçtik. 
İlimizde bulunan her ilçeden bir köy okulumuzun fiziki durumunu iyileştirmek için eylül/2022 de İl Milli Eğitim müdürlüğü ile protokol  yaparak yola çıktık.
Başlangıçta hedefimiz her ay bir okula dokunmaktı ama yaptıklarımız o kadar hoşumuza gitti ki o motivasyonla 8 ayda 16 okulumuza dokunduk.
İlimizin en uzak köylerinin okullarında neye ihtiyaçları varsa; kiminin boyasını, kiminin çatısını, kiminin tuvaletlerini yaptık.
Kapısını çaldığımız tüm okulların bütçe sınırı gözetmeksizin tüm eksiklerini giderdik. 
Bu arada ihtiyacı olan okullarda tüm öğrencilere tek tip okul kıyafeti giydirdik, kitap/kırtasiye temin ettik. 
Eğitim de bazı arkadaşlarından geri de kalmamaları için elimizden gelen tüm desteği verdik.
EVET, Biraz yorulduk
EVET, Biraz zorlandık
EVET, bu yeterli mi dedik
gibi gibi kendimize, bir sürü soru sorduk 
Ama o eğitim neferi öğretmenlerimizin çaresizliğine çare olmak onların sadece eğitimi düşünmelerini sağlamak, o çocukların okullarını sevmelerine katkıda bulunmak beni ve eşimi çok mutlu etti." ifadelerine yer verdi.    Kayserili iş insanından anlamlı hizmet…Kayserili iş insanından anlamlı hizmet…Kayserili iş insanından anlamlı hizmet…