Kayserili iş insanı ve eşi kaza yaptı! İşte son durumları...

Kayserili iş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, dün Yunanistan'ın Leros adası açıklarında botla kayalıklara çarparak kaza yaptı. Kaza sonrası ilk müdahalesi Bodrum'da yapılan ve daha sonra İstanbul'a getirilen çiftin özel bir hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haber bülteninde.

Kayserili iş insanı ve eşi kaza yaptı! İşte son durumları...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili ünlü iş adamı Sakıp Sabancı’nın yeğeni ve Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, dün akşam saatlerinde Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirmişti. Kazada Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı ağır şekilde yaralanmış, Ali Sabancı Bodrum’da yapılan ilk müdahalelerin ardından sabah erken saatlerde İstanbul’a getirilerek tedavi altına alınmıştı. Vuslat Doğan Sabancı'nın da Bodrum’da yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulans uçakla İstanbul'a sevk edildiği öğrenildi.Kayseri iş insanı ve eşinin kaza yaptı! İşte son durumları...İstanbul’da özel bir hastanede bulunan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.Kayseri iş insanı ve eşinin kaza yaptı! İşte son durumları...Esas Holding'ten yapılan açıklamada, "Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde tatilleri sırasında bir deniz kazası geçirmiştir. Tedavileri devam etmekte olup sağlık durumları takip edilmektedir" denildi.

Ali Sabancı kimdir?

Sabancı Ailesi'nin 3. kuşak üyesi ve Türk iş insanıdır. Ali Sabancı, 1969 yılında Adana'da Hayırlı Zerrin Şevket Sabancı'nın üçüncü çocuğu ve en küçük oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Ayrıca iş adamı Sakıp Sabancı’nın yeğenidir.