Kayserili iş insanı çekleri neden paylaştı?

Kayserili İş İnsanı Mustafa Tokgöz, dün akşam Antalyaspor deplasmanında mücadele eden Kayserispor'un hücum oyuncusu Mame Baba Thiam'a yaptığı çağrı dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Kayserili iş insanı çekleri neden paylaştı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili İş İnsanı Mustafa Tokgöz, dün akşam Antalyaspor deplasmanında mücadele eden Kayserispor'un hücum oyuncusu Mame Baba Thiam'a yaptığı çağrı dikkat çekti.

Kayserili iş insanı çekleri neden paylaştı?

Kayserispor bu sezon süper ligde çıktığı 4 karşılaşmadan namağlup çıktı. 4 maçın 3'ünde berabere kalan Kayserispor 27 Ağustos Pazar günü evinde Samsunspor ile oynadığı maçta ise sezonun ilk galibiyetini aldı. Kayserispor'un ilk 4 maçta aldığı sonuçlar ise şu şekilde:

Kayserispor-Galatasaray: 0-0

İstanbulspor-Kayserispor: 1-1

Kayserispor-Samsunspor: 2-1

Antalyaspor-Kayserispor: 1-1

4 maçta da sergilediği performans ile göz dolduran hücum oyuncusu Mame Thiam ise taraftarın gönlünde taht kurmayı başardı. Thiam çıktığı 4 maçta; 3 gol, 1 asist ile skora katkı sundu.

Thiam'ın performansı İş insanı Mustafa Tokgöz'ün de dikkatinden kaçmadı. Tokgöz dün akşam oynanan ve 1-1'lik beraberlikle sona eren Antalyaspor- Kayserispor maçı öncesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Fotoğraflı paylaşımda Tokgöz şu ifadelere yer verdi: "Sen konuyu biliyorsun Mame Baba Thiam, Kayserispor"

Kayserili iş insanı çekleri neden paylaştı?

Çek paylaşımı sonrasında dün akşam oynanan müsabakada Mame Thiam'ın takımına 1 puanı getiren golü atması da dikkatlerden kaçmadı.