Kayserili iş insanı Alaaddin Çağlıköse'den kritik hamle!
Aslen Kayserili olan ve sosyal medya hesabından yayınladığı videolar ile dikkat çeken iş insanı Alaaddin Çağlıköse'den bir hamle daha geldi. Çağlıköse'nin bir partinin teşkilatına katıldığı öğrenildi.
Sosyal medyada yayınladığı videolar ile dikkat çeken, Nevşehir Belediye Başkanı ile kahvaltısı gündem olan Alaaddin Çağlıköse’den yeni hamle geldi. Kayserili iş insanı Alaaddin Çağlıköse'nin bu kez ise bir partinin teşkilatına katıldığı öğrenildi.
Videolar ile gündem oldu
Sosyal medya içerikleri ile dikkat çeken iş insanı Alaaddin Çağlıköse, kısa sürede milyonlarca izleyiciye ulaştı. Sadece Kayseri’den değil, aynı zamanda Türkiye’nin dört bir yanından izleme alan Çağlıköse, bu kez siyasi partiye üyeliği ile gündeme geldi.
Bıçaklı saldırı sonrası açıklama yaptı
Diğer yandan Kayserili iş insanı Çağlıköse, geçtiğimiz günlerde bir mekanda otururken uğradığı silahlı saldırı ile gündeme geldi. Saldırı sonrasında açıklama yapan Çağlıköse, kendisinin iyi olduğunu sadece ağabeyinin yaralandığını açıklayarak dikkat çekmişti.
AK Parti’ye katıldı
Alaaddin Çağlıköse’nin bu kez ise AK Parti’ye üye olduğu öğrenildi. Partiye katılımını AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan duyururken paylaşımında, “Kıymetli dostum Aladdin Çağlıköse, bugün itibarı ile AK Parti Kayseri İl Teşkilatımıza davamız için omuz omuza hizmet edecektir. Şimdiden göstereceği özveri için teşekkür ediyor görevinde başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

