Kayserili iş insanı Adana'da yeniden seçildi! 2030'a kadar görev yapacak

Aslen Kayserili olan iş insanı İsrafil Uçurum Adana'da bir kez daha seçildi. Güven tazeleyen Uçurum'un görevi belli oldu.

Kayserili iş insanı İsrafil Uçurum Adana’daki görevine bir kez daha seçildi. Adana Sanayi Odası’nda Meclis Başkanı olan İsrafil Uçurum güven tazelerken, 2030’a kadar görev yapacağı öğrenildi.

Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı oldu

Adana Sanayi Odası’nda geçtiğimiz hafta gerçekleşen seçimlerde mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç yeniden seçildi. Zeki Kıvanç’ın yanı sıra Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı İsrafil Uçurum’da yeniden seçilerek güven tazeledi. Seçimlerin tamamlanması ile birlikte yönetimin 2026-2030 yılları arasında görev yapacağı belirlendi.

Kayserili iş insanı Adana'da yeniden seçildi! 2030'a kadar görev yapacak

İsrafil Uçurum kimdir?

1962 yılında Kayseri’de doğan İsrafil Uçurum, 40. yılını geride bırakan şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve ailenin diğer şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürüyor. Bir dönem Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapan İsrafil Uçurum, bir kez daha Adana Sanayi Odası Meclis Başkanlığı’na seçildi.