Kayserili iş adamının şirketlerinden dikkat çeken başarı, ilk 59 girdi

Kayserili ünlü iş adamı Süleyman Çetinsaya'nın şirketlerine Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan Teşekkür Belgesi verildi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili iş adamının şirketlerinden dikkat çeken başarı, ilk 59 girdi

Kayserili ünlü iş adamı Süleyman Çetinsaya'nın şirketlerine  Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan Teşekkür Belgesi verildi.

İş adamı Süleyman Çetinsaya'nın Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "AVPGY" koduyla işlem gören şirketi Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.  Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanan 2022 vergilendirme döneminde en çok Kurumlar Vergisi tahakkuk ettirerek vergiye tabi gelir beyanı en yüksek olan ilk 100 mükellef sıralamasında 82. yer alırken 1977 yılında Süleyman Çetinsaya tarafından kurulan Artaş Holding ise 59. sırada yer aldı.

Kayserili iş adamının şirketlerinden dikkat çeken başarı, ilk 59 girdi

Avrupakent Gayrimenkul Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Şirketimiz Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanan 2022 vergilendirme döneminde en çok Kurumlar Vergisi tahakkuk ettirerek vergiye tabi gelir beyanı en yüksek olan ilk 100 mükellef sıralamasında 82. sırada, ana ortağımız Artaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ise 59.sırada yer almıştır. Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur."

Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklama için TIKLAYINIZ