Kayserili İş Adamı son yolculuğuna uğurlandı

Kayserili hayırsever İş Adamı Mustafa Akıncıoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Kayserili İş Adamı son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili hayırsever İş Adamı Mustafa Akıncıoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Akıncıoğlu bugün öğle namazına müteakip Talas Dedeoğlu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Halef Hoca mezarlığında toprağa verildi.

Kayserili İş Adamı son yolculuğuna uğurlandı

Cenazeye CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç de katıldı. Genç X hesabı üzerinden taziye mesajı yayımladı. Genç, "Kıymetli partililerimiz Mehmet Akıncıoğlu ve Aslan Aslankaya’nın vefat eden abilerinin Talas Dedeoğlu Camii’deki cenazelerine katıldık. Merhumlara Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Aillere sabırlar diliyorum." dedi.

Kayserili İş Adamı son yolculuğuna uğurlandı

Mustafa Akıncıoğlu kimdir?

01.07.1934 yılında Kayserinin Tomarza İlçesinin Arslantaş Köyünde doğmuştur. Arslantaş Köyünde başladığı ilkokul öğrenimini Kayseri Cumhuriyet İlkokulunda tamamlamıştır. Daha sonra Sümer Ortaokulunu ve Kayseri Lisesini bitirmiştir. Yükseköğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesinde görmüş, buradan İnşaat Mühendisi olarak mezun olmuştur. 1972 yılından itibaren Mühendis-Teknik Müşavir olarak
çalışmış, bu süre içerisinde resmi ve özel birçok taahhüt işi ile kontrollük işleri yapmıştır. 2009 yılından itibaren kendini eğitime adamış, Üçkonak Köyünde annesi adına Rahime Akıncıoğlu İlköğretim Okulunu, Arslantaş Köyünde Mustafa Akıncıoğlu Sosyal Tesislerini ve Kayseri Üniversitesi Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulunu tamamlayarak hizmete sunmuştur.

Kayseri Olay Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine ve acılı ailesine de başsağlığı dileriz.