Kayserili iş adamı 580 milyon TL'ye almıştı, ne kadara kiraya verdiğini açıkladı

Kayserili iş adamı Süleyman Çetinsaya'nın şirketi, mevcut yatırım stratejisi kapsamında portföy yapısını güçlendirmek ve çeşitlendirmek amacıyla 580.000.000 TL bedel üzerinden satın aldığını açıklamıştı. 1 yıllığına Pantur Otelcilik ve Turizm Hizmetleri A.Ş.'ye kiraya verdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili iş adamı 580 milyon TL'ye almıştı, ne kadara kiraya verdiğini açıkladı

Kayserili iş adamı Süleyman Çetinsaya’nın Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem gören şirketi Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden Muğla’nın Bodrum ilçesinde Swissôtel Resort Bodrum Beach'in otel ve arsasını (maddi duran varlık) 580.000.000 TL karşılığında aldığını açıklamıştı.

Kayserili iş adamı 580 milyon TL'ye almıştı, ne kadara kiraya verdiğini açıkladı

Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. mevcut yatırım stratejisi kapsamında portföy yapısını güçlendirmek ve çeşitlendirmek amacıyla 580.000.000 TL bedel üzerinden satın aldığı Swissôtel Resort Bodrum Beach'in otel ve arsası için Pantur Otelcilik ve Turizm Hizmetleri A.Ş. ile1 yıllığına kira sözleşmesi imzaladığını KAP üzerinden yatırımcılarıyla paylaştı.

Kayserili iş adamı 580 milyon TL'ye almıştı, ne kadara kiraya verdiğini açıkladı

Şirketin KAP üzerinden konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde, "Yönetim Kurulumuzun 01.02.2024 tarih ve 2024/10 sayılı toplantısında, Şirketimizin mülkiyetinde bulunan ve İnvest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.' nin 01.02.2024 tarihli Revize Değerleme Raporu ile yıllık 42.000.000TL kira bedeli takdir edilen Muğla İli, Bodrum İlçesi, Turgutreis Mahallesi, 186 Ada 1 Parsel üzerinde kayıtlı bulunan Swissôtel Resort Bodrum Beach'in 01.02.2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 yıl süreyle işletilmesi için Pantur Otelcilik ve Turizm Hizmetleri A.Ş. ile 01.02.2024 tarihinde işletme ve kira sözleşmesi imzalanmasına, Kira bedelinin; Garanti Edilen Aylık Asgari Kira (3.500.000,00 TL) olarak adlandırılan sabit bir tutar; veya Ciro Kirasının (Aylık dönemde Mecur'un işletilmesi sonucu elde edilen hasılattan operasyon/işletme giderleri düşüldükten sonra kalan Net Satış Hasılat ile %80'in çarpılmasıyla elde edilen tutar) hangisi yüksekse o olacak şekilde belirlenmesine karar verilmiştir.  Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız."

Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklama için TIKLAYINIZ

"Resmi açıklama yapıldı! Artık Kayserili iş adamının" haberi için TIKLAYINIZ