Kayserili Gül hareketiyle sosyal medyaya damga vurdu!

Aslen Kayserili olan Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül sosyal medyada en çok konuşulanlar listesinde zirveye yerleşti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserili Gül hareketiyle sosyal medyaya damga vurdu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Uzun zamandır görünmeyen aslen Kayserili Türkiye’nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dün dikkat çeken bir törende görüntülendi. Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeler, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere İstanbul’a geldi. 

Yeniçağ’da yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Steinmeler’i, İstanbul Havalimanı’nda İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül karşıladı. 

Kayserili Gül sosyal medyaya damga vurdu!

Steinmeler, Almanya Büyükelçiliğinin Tarabya’daki tarihi yazlık rezidansında iş dünyası, gazeteci, siyasetçi ve spor dünyasından isimlere davet verdi. Davette, uzun bir süredir gözlerden uzak olan 11. Cumhurbaşkanı Gül, Steinmeier’ın davetine katılan isimler arasındaydı.Gül davet de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla da yan yana geldi.

Kayserili Gül sosyal medyaya damga vurdu!

ül’ün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile olan fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. “X” platformunda en çok konuşulan konular arasında yer alan Abdullah Gül, ilk sırada yerini aldı. Binlerce vatandaşın paylaştığı fotoğrafta herkes kendine göre bir yorum yaptı. 

Kayserili Gül sosyal medyaya damga vurdu!