Kayserili Genel Başkan Solak: O gece iletişimin ne kadar önemli olduğunu gördük

Türkiye Haber-İş Sendikası'nın Kayserili  Genel Başkanı Veli Solak, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü öncesinde bir klip hazırladıklarını söyledi.

Kayserili Genel Başkan Solak:  O gece iletişimin ne kadar önemli olduğunu gördük
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Haber-İş Sendikasının Kayserili  Genel Başkanı Veli Solak, 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili klip ve afişler hazırladıklarını söyledi. Solak, “O gece iletişimin ne kadar önemli olduğunu gördük.  O gün sayın Cumhurbaşkanımız telefonla ulaşamasaydı televizyon kanallarına, ben 16 Temmuz sabahını düşünemiyorum” dedi.

Türkiye Haber-İş Sendikası’nın Kayserili  Genel Başkanı Veli Solak, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü öncesinde bir klip hazırladıklarını söyledi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan sendikanın Kayserili Genel Başkanı Veli Solak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın televizyonlara cep telefonuyla görüntülü bağlanıp, halkı sokağa davet etmesini hatırlatarak, “O gece iletişimin ne kadar önemli olduğunu gördük” dedi.

Açıklamasında, “Allah bir daha bu 15 Temmuzu milletimize yaşatmasın” diyen Solak,  Bizim amacımız iletişim sektörünün ne kadar önemli olduğunu arz etmekti” dedi.

15 Temmuz gecesi FETÖ’cülerin Türk Telekom ile TÜRKSAT’ı hedef aldığını ifade eden Solak, “İş yerlerimiz kurşunlandı. Üniforma giymiş örgüt elemanları, canilerde iletişimin önemini çok iyi biliyorlardı. Elhamdülillah emellerine ulaşamadılar. Biz feryat ediyoruz, diyoruz ki, iletişim çok önemli” diye konuştu.

İletişimin önemine değinen Solak, 15 Temmuzla ilgili afişler hazırlayıp 81 ildeki temsilciklerine gönderdiklerini de belirterek, “15 Temmuzu unutmadık, unutturmayacağız” ifadelerini de kullandı. Haber: CaferZENGİN