Kayserili genç siyasetçi Ankara'da iki göreve birden seçildi!
MHP Ankara 15. Olağan İl Kongresi'nde mevcut başkan Alparslan Doğan yeniden seçilirken, Kayserili Cemil Demirel hem il yönetiminde yer aldı hem de üst kurul delegesi oldu.
MHP Ankara İl Başkanlığı 15. Olağan İl Kongresi’ni yaptı. Kongrede mevcut Başkan Alparslan Doğan yeniden başkan seçilirken, Kayseri’nin genç siyasetçilerinden Cemil Demirel ise yönetimdeki yerini korudu. Demirel, hem yönetime girdi hem de üst kurul delegeliğine seçildi.
‘Kardeşlik Kalbimizde, Gelecek Aklımızda’
Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanlığı, 15. Olağan İl Kongresi’ni yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. “Kardeşlik Kalbimizde, Gelecek Aklımızda” sloganıyla gerçekleştirilen kongrede, birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı.
MHP Ankara İl Başkanı yeniden Alparslan Doğan
Kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Alparslan Doğan yeniden MHP Ankara İl Başkanı seçilirken, Kayseri’nin genç siyasetçilerinden Cemil Demirel ise yönetimdeki yerini korudu. İş insanı Cemil Demirel, hem yönetime girdi hem de üst kurul delegeliğine seçildi.
‘Hayırlara vesile olmasını diliyorum’
Cemil Demirel, yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Ankara İl Kongremizde, teşkilatımıza liderlik eden, dava ve teşkilat şuuru içerisinde bizlere yol gösteren kıymetli İl Başkanımız ile birlikte yeni bir dönemin sorumluluğunu üstlendik. Şahsıma tevdi edilen İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve Üst Kurul Üyeliği görevlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


