'Gazeteci Cafer Zengin'i Tebrik Ederim'

'Gazeteci Cafer Zengin'i Tebrik Ederim'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin, (TSYD) Türkiye geneli düzenlediği haber yarışmasında birinci olan Gazeteci Cafer Zengin’i başarısından son derece gurur duyduklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Kayseri basın camiasından gazeteci Cafer Zengin’in başarısından dolayı Gurur duyduk, onurlandık, Kayserimiz de bu başarıyı hak ediyor" dedi.

38 Kent televizyonunda yayınlanan“Ameliyat ettiği futbolcuların formalarından hatıra panosu yaptı” haberi ile televizyon haberciliği dalında birinci olan Cafer Zengin’i Kayseri basını adına mutlu olduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Cafer Zengin’in Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) gibi seçkin bir medya kuruluşu tarafından verilmesinin son derece anlamlı olduğunu ve Kayseri ismini bir kez daha gündeme geldiğini kaydetti.

Gazeteci Cafer Zengin’ ödülünü Prof. Dr. Sinan Karaoğlu'ndan aldığını ifade eden   Başkan Memduh Büyükkılıç, son yıllarda kayseri artık bireysel veya kurumsal olarak başarıları ile ödüllendirilmesinin Kayseri için bir onur ve kazanç olduğunu sözlerine ekledi.