Kayserili ev hanımları yarışacak!

Kayserili ev hanımları, 27 Ekim'de Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesinde gerçekleştirilecek olan Kayseri Gastronomi Günleri etkinliği kapsamında düzenlenecek yöresel yemek yarışmasında mücadele edecekler. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Kayserili ev hanımları yarışacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili ev hanımları, 27 Ekim’de Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesinde gerçekleştirilecek olan Kayseri Gastronomi Günleri etkinliği kapsamında düzenlenecek yöresel yemek yarışmasında mücadele edecekler. Yarışma kapsamında ev hanımları; başlangıç, ana yemek ve tatlı yapacaklar.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Resmi X hesabı üzerinden gerçekleşecek olan yarışmanın detaylarını duyurdu. Başkanlık yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ''Başvurular, 12-23 Ekim 2023 tarihleri arasında Kaymek Göznuru ( valilik yanı) Tesisinde yüzyüze gerçekleştirilecektir. 

Yarışma şartları 

18 yaş ve üzeri bayanlar katılım sağlayabilir.
Profesyonel şefler katılım sağlayamaz.
Yarışmacılar yalnızca Kayseri Mutfağına özgü yöresel yemekler (başlangıçlar: çorbalar, börekler vb; ana yemekler: yağlama, mantı, yaprak sarma vb.; tatlı: nevzine, aside vb.) ile katılım sağlayabilir.
Yemekler 6 kişilik olacak şekilde önceden pişirilip servise hazır halde yarışma alanına getirilmelidir.
Her yarışmacı kendisinin seçtiği en fazla bir kategoride katılım sağlayabilir.
Katılım ücretsizdir.
Gerekli belgeler: 1 adet vesikalık fotoğraf
Diğer şartlar ve detaylar için 0352 222 87 52 numaralı telefonla iletişime geçebilirsiniz.''Kayserili ev hanımları yarışacak!